Onze kwaliteiten

Het inzichtelijk maken van kwaliteit wordt steeds belangrijker. Transparantie staat hierbij voorop. Snelle toegang is van belang in de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarnaast beschikken we over een aantal belangrijke certificeringen en keurmerken. Tevens geven we inzicht in de tevredenheid van onze opdrachtgevers en cliënten.

Klanttevredenheid

Voor fysieke en mentale behandeling en begeleiding van cliënten scoort Roessingh Arbeid een 9+.

Bijna 80% van de opdrachtgevers beoordeelt Roessingh Arbeid met het rapportcijfer 8. Roessingh Arbeid scoort hiermee ruim boven de aangegeven norm van 6.5. Met name de resultaten en deskundigheid worden door de opdrachtgevers goed beoordeeld.
Bron: onafhankelijk onderzoeksbureau Panteia/Stratus.

Keurmerken en certificaten

Certificering SKO en SRA

Arbeidsdeskundige Roy Masseus is lid van de Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen. De NVvA richt zich voornamelijk op de vakinhoudelijke ontwikkeling van arbeidsdeskundigen.

De NVvA werkt nauw samen met de SKO, die ondersteunt bij het zichtbaar maken van vakbekwaamheid. De stichting toetst en certificeert arbeidsdeskundigen op het gebied van beroepsuitoefening, (bij)scholing en onderlinge toetsing. Roy Masseus beschikt over het SKO-certificaat. Daarnaast is hij ook SRA-gecertificeerd. De Stichting Registratie Arbeidsdeskundigen richt zich op het gedrag en gedragsvaardigheden van arbeidsdeskundigen.

HKZ keurmerk

HKZ keurmerk
Als Roessingh Arbeid hebben wij het keurmerk HKZ. HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in de zorg: onafhankelijk en betrouwbaar. HKZ stelt kwaliteits- en veiligheidsnormen op voor ruim 30 branches in Zorg en Welzijn. Een organisatie met dit keurmerk heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant principieel centraal en werkt voortdurend aan verbetering van de zorg- en dienstverlening.