Coronavirusupdate 15 mei 2020

Geplaatst op 15-05-2020

Opstarten trajecten Roessingh Arbeid

Naast de digitale lopende trajecten van Roessingh Arbeid zijn wij verheugd u mede te kunnen delen dat wij vanaf maandag 18 mei weer gaan opstarten met fysieke (lopende) trajecten. Het opstarten verloopt fasegewijs. In de loop van de komende weken krijgen cliënten telefonisch of per post nader bericht over het herstarten van hun traject.

Maatregelen

Bij het opstarten van de trajecten en behandelingen staat veiligheid voorop. Roessingh Arbeid heeft de afgelopen weken maatregelen genomen om cliënten en medewerkers zo goed mogelijk te beschermen tegen besmetting met het coronavirus. Wij volgen daarin de landelijke richtlijnen, die ook de ziekenhuizen in de regio volgen. Klik hier voor de maatregelen.

Vragenlijst ‘Mag ik naar Roessingh Arbeid komen?’

U mag alleen naar Roessingh Arbeid komen voor een afspraak als u en uw gezinsleden geen klachten hebben die kunnen passen bij een infectie met het coronavirus. Wij vragen u daarom voorafgaand aan elke afspraak bij Roessingh Arbeid deze vragenlijst door te nemen. Ook een eventuele ouder, partner of begeleider die meekomt naar de afspraak moet deze vragenlijst doornemen.

Heeft u vragen? Kijk dan ook op de veelgestelde vragen pagina van Roessingh, Centrum voor Revalidatie.