Vroege Interventie - Arbeidstraining

Ons team maakt deel uit van het landelijk netwerk Vroege Interventie Revalidatiezorg. De medisch specialist kan snel en gericht verwijzen, complexe chroniciteit en verzuim helpen te verminderen en/of voorkomen. Ons instrument hiervoor is de Multidisciplinaire Eerstelijns Revalidatie, (voorafgegaan door multidisciplinaire intake).

De Vroege Interventie beslaat een periode van maximaal vijftien weken en bestaat uit fysieke training, psychologische coaching en groepsvoorlichting. Daarnaast wordt er een offerte uitgebracht voor de arbeidsmodule gericht aan de werkgever. Deze aanvullende re-integratie activiteiten vallen onder de verantwoordelijkheid van de werkgever. Deze re-integratie begeleiding is specifiek op maat gemaakt voor een VI-traject. (offerte € 1.200). Het is mogelijk dat er aanspraak wordt gemaakt op het wettelijk eigen risico van de cliënt indien nog niet benut.

Meerwaarde

Begeleiding en coaching van werknemer gedurende maximaal vijftien weken ten aanzien van het benutten van opgedane kennis en opgebouwde belastbaarheid bij re-integratie of preventie. Gedurende het traject wordt er een werkplekbezoek verricht en vinden evaluatiegesprekken plaats inclusief verslaglegging.

Doorlooptijden

Er is sprake van snelle doorlooptijden. Hierdoor kan een intake spoedig plaatsvinden en kan een cliënt snel doorstromen naar de training.

Aanmelden

Ga naar de website van Vroege Interventie en kies de optie ‘direct aanmelden’. De cliënt wordt uitgenodigd voor een intake waarna de training spoedig kan starten als er geen contra-indicaties zijn.

Op dit product zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.