Preventief Medisch Onderzoek

Preventief Medisch Onderzoek

Het Preventief Medisch Onderzoek (PMO) is een praktisch hulpmiddel om de gezondheidssituatie van uw werknemers in kaart te brengen. De voordelen van dit onderzoek zijn gezonde en fitte werknemers, een lager verzuimpercentage, het creëren bewustwording rondom de eigen gezondheid, lagere kosten voor u als werkgever en u voldoet aan de wettelijke verplichting. Iedere organisatie is wettelijk verplicht om periodiek een preventief medisch onderzoek aan te bieden.

Contact / aanmelden

Inhoud Preventief Medisch Onderzoek
Roessingh Arbeid biedt het Preventief Medisch Onderzoek aan in drie varianten. De varianten Zilver en Goud voeren wij uit bij een minimale afname van twintig personen.

tabel3

Rapportages en adviezen die u verder helpen

  • De uitslagen van het onderzoek, de testen en het passende advies worden op maat geleverd.
  • Er volgt een rechtstreekse terugkoppeling aan de werknemer.
  • In een persoonlijk gesprek op managementniveau geven we advies gegeven met betrekking tot de reductie en preventie van verzuim.
  • In een persoonlijk gesprek op managementniveau geven we advies gegeven met betrekking tot de reductie en preventie van verzuim.
  • Een rapportage op totaalniveau voor het management. Bij Brons is dit bij minimaal tien personen, bij Zilver en Goud is dit inbegrepen.

Contact
Wilt u een intakegesprek inplannen met een van onze adviseurs? Bel dan met 053-4875590. Na het aanmelden via onze website, nemen we binnen twee werkdagen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Onze folder

Op dit product zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.